Lidmaatschap

Proeflessen

Wil je kennismaken met ZV Torpedo en ervaren of je het wedstrijdzwemmen leuk vindt? Je kunt twee keer een proefles proberen om te bepalen of je lid wilt worden.

Voor het proefzwemmen hoef je nog geen ervaring te hebben met wedstrijdzwemmen. Wel is het vereist dat je minimaal diploma C hebt. Proefzwemmen is alleen mogelijk tijdens de trainingen op woensdag (17:30 - 18:30) of zaterdag (8:00 - 9:00).

Indien je al ervaring hebt met wedstrijdzwemmen geef dat dan even aan in het formulier. Meld je aan via het contactformulierJe krijgt dan een reactie wanneer je je eerste proefles kan volgen.

Lid worden

Heb je 2x aan de proefles meegedaan en wil je lid worden? Dan kan je je inschrijven om lid te worden van onze vereniging.

Het lidmaatschap van ZV Torpedo kan op elk moment ingaan, het contributiejaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het lidmaatschap bedraagt € 350,- per jaar. De contributie wordt elk jaar vastgesteld tijdens de ALV in het eerste kwartaal van het jaar.

Opzeggen

Lidmaatschap opzeggen kan per kwartaal en enkel via het formulier op deze website. Let op, opzeggen kan niet mondeling of per mail.

Gegevens bijwerken

Wil je een verhuizing doorgeven, of zijn er andere gegevens gewijzigd. Gebruik dan het contactformulier of mail met ledenadministratie@zvtorpedo.nl om de gegevens bij te werken om de administratie hiervan op de hoogte te stellen. 

Aanmelden vrijwilligersfunctie

Gebruik het contactformulier om je aan te melden voor een vrijwilligersfunctie. Hiermee ga je akkoord dat, kosteloos, een VOG voor je wordt aangevraagd.

Contributie 2024 

De vaststelling van de contributie gebeurt jaarlijks op de ALV. De contributie is vastgesteld op 350 EURO / jaar (2024). Contributie inning gebeurt automatisch en per kwartaal. De volgende regels gelden omtrent contributie en contributie-inning:

  • De contributie periode loopt vanaf januari tot en met december 
  • Contributie inning gebeurt bij voorkeur per automatische incasso, tenzij anders aangegeven bij aanmelden 
  • Indien het langdurig niet mogelijk is om te trainen, is het mogelijk om de contributie betaling te pauzeren, met een maximum van 1 jaar. Minimale kosten (KNZB inschrijfgelden) blijven verschuldigd 
  • In het eerste te verrekenen kwartaal zullen de vaste kosten (waaronder KNZB inschrijfkosten) worden opgenomen. Lidmaatschap aanmeldingen in de laatste maand van een kwartaal worden doorgeschoven naar het nieuwe kwartaal  
  • Opzeggen lidmaatschap kan per kwartaal, maar minimale contributie betaling is 2 kwartalen 
  • Om te voorkomen dat contributie voor het nieuwe jaar verontschuldigd is, opzeggen voor 1 december van het lopende jaar 
  • Indien de contributie kosten door omstandigheden niet betaald kunnen worden, neem contact op met het Jeugdfonds Sport & Cultuur: https://www.kieseenclub.nl/

Indien hier vragen over zijn, neem dan contact met ons op via info@zvtorpedo.nl

Voor elk niveau en voor iedereen

ZV Torpedo

Lijkt het je leuk om te komen zwemmen?

Plan dan een proefles in of meld je aan als lid!

Hoe wij cookies gebruiken

Onze privacy policy en hoe wij cookies gebruiken om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.