17 maart 2024

4e Vijfkamp | Duranbad

Diemen

Zondag 17 maart was een dag vol bruisende energie in Duranbad,

Diemen. Het was de 4e vijfkamp van het seizoen, en ondanks dat niet alle zwemmers van ons geliefde Torpedo-team aanwezig waren, was de sfeer ronduit fantastisch. De ambiance was opgetogen, gevuld met aanmoedigingen en oprechte steun voor elkaar. Het was een wedstrijd waarin we niet alleen onze kracht in het water lieten zien, maar ook de kracht van samenhorigheid.


De gemengde 4 x 25m vlinder was een spektakel op zich. Anne startte fenomenaal, dook als een torpedo het water in en zorgde voor een voorsprong die we vasthielden dankzij de indrukwekkende eindsprint van Roderick, waarmee we op een prachtige 2e plek eindigden.
In de heren 200m vlinder zagen we Sjoerd vanuit baan 5 met een adembenemende eindsprint opschuiven naar de 2e plaats, terwijl Thies zijn uiterste best deed vanuit baan 2.


Jo-Ann toonde bij de dames 200m vrije slag de schoonheid van techniek en rust, wat haar een welverdiende 2e plaats opleverde.
In de dames 200m vrij liet Ella haar kracht en technische vaardigheden zien, terwijl Hebe knap de 2e plaats veroverde. Ook stal Akshita de show, met slechts haar tweede wedstrijd, belooft er voor haar een schitterende toekomst met haar prachtige techniek en plotselinge uitbarsting van kracht.


Bij de meisjes 25m rugslag veroverde de jonge Reva de eerste plaats onder het toeziend oog van haar trotse vader, onze trainer Saurabh.
De meisjes 50m vlinder was een adembenemende race waarin Derin, Meher en Fien zij aan zij zwommen. Het was Fien die met verbeterde techniek de eerste plaats greep. In de tweede serie van de 50m vlinder veroverde Amalia een indrukwekkende 3e plaats.


Amelie toonde geweldige beheersing in de meisjes 100m rugslag, wat haar de eerste plaats in haar serie opleverde, en haar tot een veelbelovende zwemster maakt.
Fiona imponeerde met haar lange slagen en veroverde de 2e plaats in de meisjes 100m rugslag, terwijl Anne ons allen inspireerde met haar doorzettingsvermogen, wat belooft veel punten te pakken in de toekomst.
Reva schitterde opnieuw en veroverde goud op de 50m schoolslag, een prachtig debuut voor zo'n jonge zwemster. Ook Oleksandr pakte een prachtige bronzen medaille op de 50m schoolslag.


Bij de heren en jongens 100m schoolslag zagen we allemaal verbeteringen in de tijden, een bewijs van toewijding en doorzettingsvermogen.
De kers op de taart was de 4 x 50m vrije slag estafette, waar Kick de kans kreeg om met de 'grote jongens' mee te zwemmen en een indrukwekkende tijd neerzette die ons allen trots maakte.


Al met al was het een dag vol hoogtepunten, vol persoonlijke triomfen en teamgeest. We kijken nu al uit naar de volgende wedstrijd, wetende dat we samen sterker zijn. Torpedo, op naar meer overwinningen en onvergetelijke momenten in het water!

Torpedo

Voor elk niveau en voor iedereen

ZV Torpedo

Lijkt het je leuk om te komen zwemmen?

Plan dan een proefles in of meld je aan als lid!

Hoe wij cookies gebruiken

Onze privacy policy enĀ hoe wij cookies gebruiken om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.