Bedankt en tot ziens, Bert Meier

Op zaterdag 22 juni 2024 namen we met ZVTorpedo afscheid van een van onze meest toegewijde vrijwilligers, Bert Meier. Na 12 jaar van onvermoeibare inzet, waarin hij zowel als trainer en voorzitter heeft gediend, gaf Bert zijn laatste training.

Hoofdtrainer Peter Maas had voor deze gelegenheid een bijzondere en onvergetelijke training georganiseerd, wat zorgde voor een onvergetelijke zaterdagochtend.
Bert Meier heeft in de afgelopen 12 jaar een belangrijke rol gespeeld binnen onze vereniging. Als trainer en voorzitter heeft hij altijd klaar gestaan om onze zwemmers te begeleiden en de club te laten groeien. Het was dan ook passend dat zijn laatste training in het teken stond van plezier en waardering. Peter Maas had een unieke training in elkaar gezet die Bert op een natte en vrolijke manier in het zonnetje zette.
De ochtend begon met een spectaculair startschot: alle zwemmers doken het water in met een bommetje, met het doel om Bert, die in een prachtig versierde stoel aan de badrand zat, zo nat mogelijk te maken. De sfeer was meteen uitgelaten en de lachende gezichten en opspattende waterdruppels zorgden voor een feestelijke start.

Na deze spetterende opening volgden verschillende activiteiten waarbij de zwemmers, zowel individueel als in teams, hun best deden om Bert nog natter te krijgen. Van de jongste tot de oudste zwemmers, iedereen deed mee. Zelfs de kinderen uit het kleine bad mochten hun steentje bijdragen. De hele ochtend hing er een geweldige sfeer in het zwembad, vol energie en plezier. Bert genoot zichtbaar van de vrolijke chaos en de dankbaarheid van alle zwemmers.
Het was een ochtend waarin de saamhorigheid en het enthousiasme van onze zwemvereniging duidelijk naar voren kwamen. Iedereen had het naar zijn zin en Bert straalde van oor tot oor. Dit afscheid was een prachtig eerbetoon aan iemand die zoveel voor de club heeft betekend.

Wij zullen Bert's laatste training herinneren als een dag vol vreugde en waardering. Hij heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten en zijn nalatenschap zal voortleven in de harten van alle zwemmers. Bert, bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. We zullen je missen, maar wensen je het allerbeste voor de toekomst!

Torpedo

Voor elk niveau en voor iedereen

ZV Torpedo

Lijkt het je leuk om te komen zwemmen?

Plan dan een proefles in of meld je aan als lid!

Hoe wij cookies gebruiken

Onze privacy policy enĀ hoe wij cookies gebruiken om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.