29 juni 2024

Zomer BBQ

Op zaterdag 29 juni hebben wij met de vereniging het jaar afgesloten met een gezellige BBQ.

Voor veel zwemmers begon de dag met brevetzwemmen, waar de zwemmers weer de kans kregen om het felbegeerde brevet te halen. Gefeliciteerd aan iedereen die dit heeft behaald! Voor de zwemmers waarbij dit niet is gelukt, niet getreurd. Er komt weer een nieuwe kans. Het was geweldig om te zien hoeveel ouders er dit keer bij waren om de zwemmers aan te moedigen. Het was een groot succes!

Dit jaar stond voor onze vereniging ook de BHV-training op het programma. Dit helpt ons om beter voorbereid te zijn op situaties in en rondom het water.

De BBQ was de afsluiter van de dag. Gelukkig was het mooi weer en hebben we het seizoen heerlijk kunnen afsluiten. Dank aan iedereen die hierbij heeft geholpen en ook aan de zwemmers en ouders die iets lekkers hebben meegenomen.

Het seizoen is afgesloten, alle competities liggen achter ons. De trainingen lopen nog eventjes door. Later volgt er nog nieuws over de vakantiedata.

Vanuit het bestuur van ZV Torpedo willen wij iedereen bedanken! Alle zwemmers voor hun bijdrage in de competitie, onze trainers die vier dagen in de week klaarstaan om de trainingen te verzorgen, ons wedstrijdsecretariaat dat er telkens weer voor zorgt dat iedereen ingedeeld wordt voor de wedstrijden en de organisatie van de wedstrijden verzorgt, en natuurlijk onze officials en vrijwilligers die de wedstrijden ondersteunen en mogelijk maken.

Torpedo

Voor elk niveau en voor iedereen

ZV Torpedo

Lijkt het je leuk om te komen zwemmen?

Plan dan een proefles in of meld je aan als lid!

Hoe wij cookies gebruiken

Onze privacy policy enĀ hoe wij cookies gebruiken om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.