Nieuws

Brevetzwemmen, opgeven hier

Wedstrijdzemmen? Meld je aan voor een proeftraining17-Apr-2019

Welkom!

Vind je zwemmen ook zo leuk en ben je op zoek naar een zwemverening?

Meld je snel aan voor 2 proeftrainingen! Tot snel in zwembad de Lieberg!

Trainers ZV Torpedo

Algemene Ledenvergadering16-Feb-2019

Algemene Ledenvergadering – zaterdag 16 februari

Op zaterdag 16 februari zal de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) van ZV Torpedo plaatsvinden. Zwemmers, ouders van zwemmers en vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd deze bij te wonen tussen 9:00 en 11:00 uur in het sportcafe de Lieberg (op de begane grond van het zwembad).

Er is het afgelopen jaar veel gebeurd in en rond het zwembad wat invloed heeft op de toekomst van onze club. Het bestuur wil graag haar visie op de toekomst van Torpedo met jullie delen. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

Agenda volgt en zal worden gepubliceerd op de website. Notulen en verslagen van bestuur en commissies zullen niet worden uitgeprint. Deze kunnen per email worden opgevraagd via secretaris@zvtorpedo.nl

Informatie voor nieuwe wedstrijdzwemmers03-Nov-2018

De informatie die vanmorgen te zien was tijdens de informatiesessie voor aanstaande wedstrijdzwemmers is hier te vinden

Zwemkamp 201928-Oct-2018

Beste zwemmers van Torpedo,

Het jaar 2018 is nog niet afgelopen, de scholen zijn net weer begonnen, maar toch zijn we weer bezig om een kamp voor alle zwemmers van Torpedo te organiseren.

Om te kijken of de datum die we in gedachten hebben voor de meerderheid aanvaardbaar is, maken we nu al ons plan bekend. Het plan is om het kamp te laten plaatsvinden op:

vrijdag 31 mei 2019 zaterdag 1 juni 2019 zondag 2 juni 2019

Dit jaar willen we ook de jongere zwemmers laten kennismaken met het kamp van Torpedo, dus is voor hen de mogelijkheid geschapen om op zaterdag ochtend te komen en zaterdag avond weer te vertrekken. We begrijpen dat het voor sommige zwemmertjes nog een brug te ver is om te overnachten zonder een ouder in de buurt.

Ook willen wij vragen of één van je ouders eventueel bereid is om ons te helpen op kamp.

Wat nu te doen? Graag horen van jullie of jullie weer zin hebben in een trainingskamp, of de gekozen datum problemen oplevert met school of vakantie, of je eventueel gebruik wilt maken van de mogelijkheid om alleen de zaterdag langs te komen. Ook als je vader of moeder wil helpen horen we dat graag!

Graag zien we jullie reactie Voor 15 November 2018 in verband met reserveren.

Jullie reactie kunnen jullie kwijt op: berend.meier@kpnmail.nl

Zwembad 'de Lieberg' Rookvrij!26-Sep-2018

Beste zwemmers, trainers, ouders en vrijwilligers,

Optisport heeft ons het volgende bericht doen toekomen. Als sportieve club sluiten wij ons aan bij het onderstaande bericht:


Hilversum, 12 september 2018
 
 
Geachte heer/mevrouw, 
 
Optisport richt zich steeds meer op gezondheid. We geven kinderen het goede voorbeeld als zij bij ons te gast zijn op de locatie. Dit betekent dat we ons terrein rookvrij maken. Op dinsdag 19 juni heeft Optisport een overeenkomst ondertekent met Alliantie Nederland Rookvrij en zijn we officieel partner van de Rookvrije Generatie.
 
Wat verandert er? Vanaf 1 januari 2019 is Optisport Hilversum net als alle andere Optisport accommodaties in Nederland en België rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze locatie, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht van kinderen en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons terrein, zoals het terras zijn rookvrij.
 
Waarom op weg naar rookvrij? Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken zoals andere sporters, zweminstructeurs en ouders. Daarnaast is meeroken zowel binnen als buiten schadelijk, met name voor kinderen. Ook in de buitenlucht kunnen kinderen in aanraking komen met tabaksrook. Door een rookvrij terrein voorkomen we dit. Kijk op www.rookvrijegeneratie.nl/sport voor meer informatie.
 
Rookvrije Generatie De beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ werkt toe naar een samenleving waarin we opgroeiende kinderen beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Iedere week raken honderden kinderen in ons land verslaafd aan roken. Ieder kind is er één teveel. We streven ernaar dat kinderen niet meer in de verleiding komen om te gaan roken. Daarvoor is het nodig dat we samen het goede voorbeeld geven en de omgeving waar kinderen veel komen rookvrij maken. Dagelijks bezoeken veel kinderen onze accommodaties tijdens zwemles, recreatief zwemmen, om te sporten bij de sportvereniging of om te spelen en bewegen bij Avontura of Krazy Kangaroo. Daarom draagt een rookvrij Optisport bij aan het realiseren van de Rookvrije Generatie.
 
Wij hopen op de medewerking van onze huurders, om zich samen met Optisport sterk te maken voor een gezonde omgeving voor kinderen!
 
Met vriendelijke groet,

Tobias Bergevoet 
Locatiemanager Optisport Hilversum


Data wedstrijdseizoen 2018-2019 bekend17-Jul-2018

De wedstrijdagenda voor het seizoen 2018 en 2019 is grotendeels bekend. Bij wedstrijdagenda op deze site vind je de data. Noteer ze alvast in je agenda!