Sinterklaas pakjesavond 2018

Beste zwemmers en zwemsters van Torpedo!


Deze brief is bestemd voor de zwemmers en zwemsters die geboren zijn in 2008 of eerder. We gaan nog één keer Sinterklaas vieren!

Op vrijdag 23 november 2018 vanaf 20:00 uur willen we jullie uitnodigen voor een gezellige avond in het clubhuis van De Robben (boven in het zwembad).

Het spel wat we gaan spelen is het welbekende en hilarische dobbel-cadeauspel.
 
Het spel gaat als volgt:
Ieder zorgt voor 3 cadeautjes. Het eerste cadeautje is iets wat jou op dit moment geen geld heeft gekost, maar waar je een ander nog een plezier mee kan doen. Het mag van alles zijn als het maar ingepakt is. De andere twee cadeautjes heb je gekocht voor circa 4 euro per stuk, ook deze zijn beide ingepakt. Totaal geef je dus €8 uit aan je cadeaus.
Alle pakjes worden verspreid op tafel gelegd en d.m.v. een grote dobbelsteen en instructies verdeeld. Op het eind van de avond houd je drie cadeautjes over die je mee naar huis mag nemen.

Dus: iedereen die geboren is in 2008 of eerder, is bij deze van harte uitgenodigd om samen met

Z.V. Torpedo Sinterklaas te komen vieren op:
Vrijdag 23 november 2018
van 20.00 tot 23:00 uur
in het clubhuis van de Robben boven in zwembad de Lieberg.

Voor deze gezellige avond vragen we een entreeprijs van  €5,-. Daarvan betalen we het clubhuis en zorgen we voor drankjes en wat lekkers tijdens de avond zelf. Deze €5,- kun je in een envelop (+ naam) tijdens een training vóór de 23e aan Milja geven, of op de avond zelf mee brengen. Zonder entreegeld kun je helaas niet deelnemen aan de avond. Geef je zo snel mogelijk op per mail! E-mail adres is torpedozv@gmail.com.

Geef je vòòr 16 november op per mail!

PS: Op zaterdag 1 december zal Sinterklaas en zijn zwarte pieten aanwezig zijn in het zwembad tijdens de ochtendtraining. Na de training houden we een gezellige bijeenkomst in het clubhuis van “De Robben” met wat lekkers. Zorg dat je er bij bent!
 

Met vriendelijke groet,

De Activiteiten Commissie
Inge de Jong, Milja Breed, Mirjam Griffioen en Sia Klarenbeek