Nieuwsbrief Kerst 2017


In deze nieuwsbrief o.a. de trainingstijden tijdens de kerstvakantie en de planning van 2018


Beste zwemmers en ouder(s)/verzorger(s),

Hopelijk hebben jullie een goede start van het seizoen gehad en nu komt er even een periode om een stapje rustiger aan te doen. Halverwege het seizoen willen we jullie daarom op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen.

Trainingstijden tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie zullen de trainingstijden worden aangepast. Lees dit dus even zorgvuldig, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan!

Aangepaste tijd
Vrijdag 22 december:              17:00 - 18:00

Geen training
Dinsdag 26 december:            18:00 - 19:00
Dinsdag 26 december:            20:00 - 21:00
Zaterdag 30 december:              8:00 -  9:00
Dinsdag 2 januari:                    18:00 - 19:00
Dinsdag 2 januari:                    20:00 - 21:00
Zaterdag 6 januari:                    8:00 - 9:00

Vrijwilligers gezocht – nog steeds!

Ondanks voorgaande oproepen voor vrijwilligers is de toeloop toch nog beperkt. Veel taken worden door dezelfde mensen op zich genomen en als die een keer niet kunnen, zullen bepaalde activiteiten (waaronder bijvoorbeeld trainingen) niet doorgaan. Wij zijn nog dringend op zoek naar vrijwilligers die het wedstrijdsecretariaat willen bemannen!!!. Deze uiterst belangrijke activiteit is nodig om Torpedo’s deelname aan wedstrijden te kunnen blijven garanderen.

Vacatures:

- wedstrijdsecretariaat (met spoed 4 personen!)
- klokkers
- activiteitencommissie

 

Wanneer je informatie wilt hebben over de inhoud van deze taken dan kan je contact opnemen met de secretaris via: secretaris@zvtorpedo.nl

Vervallen wedstrijden junioren/jeugd

Wij hebben aan het begin van het seizoen geprobeerd om voor iedereen een competitief programma samen te stellen voor dit seizoen. Dit hangt af van de samenwerking met meerdere verenigingen, in dit geval ook buiten ons gebied. Zo hebben wij voor dit jaar geprobeerd om wedstrijden samen te stellen met een aantal verenigingen buiten de regio maar helaas hebben zij er op het allerlaatste moment voor gekozen om deze wedstrijden te zwemmen met/tegen verenigingen uit hun eigen regio. Deze late afmelding betekent voor ons dat wij helaas niet aan deze wedstrijden deel kunnen nemen. Hoe vervelend ook, dit is helaas buiten onze macht en wij doen er alles aan om het voor jullie attractief en competitief te maken. Als wij als vereniging benadrukken dat er veel commitment moet zijn, is het logisch dat wij als vereniging daarin ook leveren wat wij van jullie verwachten. Wij hebben de afgelopen maanden gezien dat er een omslag is geweest in hoe er wordt getraind en hoe de nieuwe cultuur van Torpedo zich aan het ontwikkelen is en dit is juist wat wij voor ogen hebben. Wij komen dus op korte termijn terug voor een passende invulling voor deze gemiste wedstrijden.

Stand Competitie

Met slechts 1 competitie wedstrijd gezwommen (en nog 4 te gaan) is nog weinig te zeggen over het verloop van de competitie. Maar momenteel staan we op de enige juiste plek, en daar willen we dit jaar natuurlijk ook op eindigen!

Wedstrijdplanning 2017 - 2018

Voor 2018 staan de volgende activiteiten op de agenda. 14 januari is een belangrijke datum, want dan is er weer een competitie wedstrijd! Zoals hierboven aangegeven zullen de junioren – jeugd wedstrijden helaas voor Torpedo (en ook een aantal andere verenigingen in de omgeving) komen te vervallen.

Date

Event

25 Dec/5 Jan

Kerstvakantie

13 Jan

Nieuwjaars “high tea” (aanmelden!)

14 Jan

Competitie #2

21 Jan

Junioren-Jeugd #3

4 Feb

Competitie #3

11 Feb

Minioren-Junioren #3

18 Feb

Brevet #2 & ALV

26 Feb/2 Mar

Voorjaarsvakantie

18 Mar

Competitie #4

25 Mar

Junioren-Jeugd #4

29 Mar/ 2 Apr

Paasvakantie

22 Apr

Competitie #5

23 Apr/ 4 May

Meivakantie

19/20/21 May

Pinkstertoernooi

26/27 May

Regio kampioenschappen

2/3 Jun

Regio kampioenschappen

9/10 Jun

Minioren finale

15/17 Jun

Zwemkamp

<te bepalen>

Brevet #3 & BBQ

19 Jul

Begin zomervakantie

Op naar 2018

Rest ons niets anders dan alle zwemmers, ouders en vrijwilligers een goede kerst en een gelukkig nieuw jaar te wensen!