Nieuws

Nieuwjaars High Tea17-Jan-2018

Afgelopen zaterdag waren er bijna 50 zwemmers, ouders en vrijwilligers bijeen om te toosten op het nieuwe jaar. De activiteitencommissie heeft weer een prachtige middag georganiseerd en iedereen heeft gezellig met elkaar kunnen praten over zwemmen of hele andere onderwerpen.

TIjdens de bijeenkomst heeft onze voorzitter Martijn Broersma de vrijwilligers (waaronder trainers, klokkers en activiteitencommissie) bedankt en namens het bestuur een klein presentje gegeven voor hun inzet in het afgelopen jaar.

Een spetterend 2018 gewenst!

Namens het bestuur,

Pascal Veltman
Secretaris ZV Torpedo

Nieuwsbrief Kerst 201731-Dec-2017

In deze nieuwsbrief o.a. de trainingstijden tijdens de kerstvakantie en de planning van 2018


Beste zwemmers en ouder(s)/verzorger(s),

Hopelijk hebben jullie een goede start van het seizoen gehad en nu komt er even een periode om een stapje rustiger aan te doen. Halverwege het seizoen willen we jullie daarom op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen.

Trainingstijden tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie zullen de trainingstijden worden aangepast. Lees dit dus even zorgvuldig, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan!

Aangepaste tijd
Vrijdag 22 december:              17:00 - 18:00

Geen training
Dinsdag 26 december:            18:00 - 19:00
Dinsdag 26 december:            20:00 - 21:00
Zaterdag 30 december:              8:00 -  9:00
Dinsdag 2 januari:                    18:00 - 19:00
Dinsdag 2 januari:                    20:00 - 21:00
Zaterdag 6 januari:                    8:00 - 9:00

Vrijwilligers gezocht – nog steeds!

Ondanks voorgaande oproepen voor vrijwilligers is de toeloop toch nog beperkt. Veel taken worden door dezelfde mensen op zich genomen en als die een keer niet kunnen, zullen bepaalde activiteiten (waaronder bijvoorbeeld trainingen) niet doorgaan. Wij zijn nog dringend op zoek naar vrijwilligers die het wedstrijdsecretariaat willen bemannen!!!. Deze uiterst belangrijke activiteit is nodig om Torpedo’s deelname aan wedstrijden te kunnen blijven garanderen.

Vacatures:

- wedstrijdsecretariaat (met spoed 4 personen!)
- klokkers
- activiteitencommissie

 

Wanneer je informatie wilt hebben over de inhoud van deze taken dan kan je contact opnemen met de secretaris via: secretaris@zvtorpedo.nl

Vervallen wedstrijden junioren/jeugd

Wij hebben aan het begin van het seizoen geprobeerd om voor iedereen een competitief programma samen te stellen voor dit seizoen. Dit hangt af van de samenwerking met meerdere verenigingen, in dit geval ook buiten ons gebied. Zo hebben wij voor dit jaar geprobeerd om wedstrijden samen te stellen met een aantal verenigingen buiten de regio maar helaas hebben zij er op het allerlaatste moment voor gekozen om deze wedstrijden te zwemmen met/tegen verenigingen uit hun eigen regio. Deze late afmelding betekent voor ons dat wij helaas niet aan deze wedstrijden deel kunnen nemen. Hoe vervelend ook, dit is helaas buiten onze macht en wij doen er alles aan om het voor jullie attractief en competitief te maken. Als wij als vereniging benadrukken dat er veel commitment moet zijn, is het logisch dat wij als vereniging daarin ook leveren wat wij van jullie verwachten. Wij hebben de afgelopen maanden gezien dat er een omslag is geweest in hoe er wordt getraind en hoe de nieuwe cultuur van Torpedo zich aan het ontwikkelen is en dit is juist wat wij voor ogen hebben. Wij komen dus op korte termijn terug voor een passende invulling voor deze gemiste wedstrijden.

Stand Competitie

Met slechts 1 competitie wedstrijd gezwommen (en nog 4 te gaan) is nog weinig te zeggen over het verloop van de competitie. Maar momenteel staan we op de enige juiste plek, en daar willen we dit jaar natuurlijk ook op eindigen!

Wedstrijdplanning 2017 - 2018

Voor 2018 staan de volgende activiteiten op de agenda. 14 januari is een belangrijke datum, want dan is er weer een competitie wedstrijd! Zoals hierboven aangegeven zullen de junioren – jeugd wedstrijden helaas voor Torpedo (en ook een aantal andere verenigingen in de omgeving) komen te vervallen.

Date

Event

25 Dec/5 Jan

Kerstvakantie

13 Jan

Nieuwjaars “high tea” (aanmelden!)

14 Jan

Competitie #2

21 Jan

Junioren-Jeugd #3

4 Feb

Competitie #3

11 Feb

Minioren-Junioren #3

18 Feb

Brevet #2 & ALV

26 Feb/2 Mar

Voorjaarsvakantie

18 Mar

Competitie #4

25 Mar

Junioren-Jeugd #4

29 Mar/ 2 Apr

Paasvakantie

22 Apr

Competitie #5

23 Apr/ 4 May

Meivakantie

19/20/21 May

Pinkstertoernooi

26/27 May

Regio kampioenschappen

2/3 Jun

Regio kampioenschappen

9/10 Jun

Minioren finale

15/17 Jun

Zwemkamp

<te bepalen>

Brevet #3 & BBQ

19 Jul

Begin zomervakantie

Op naar 2018

Rest ons niets anders dan alle zwemmers, ouders en vrijwilligers een goede kerst en een gelukkig nieuw jaar te wensen!

Bezoek Sinterklaas02-Dec-2017

Wij hebben van regelpiet te horen gekregen dat Sinterklaas zaterdag 2 december onze zwemvereniging zal bezoeken tijdens en na de ochtendtraining.
Jij komt toch ook? Aanmelden is niet nodig.


Wel hebben we een andere opdracht voor je. Bedenk een leuke vraag die jij aan Sinterklaas gaat stellen. Wat wil je nou altijd al weten van de Sint? Benieuwd naar zijn hobby’s of zijn lievelingsgerecht? De leukste/grappigste/ origineelste vraag aan Sinterklaas wordt beloond met een cadeautje. Ook de oudere zwemmers, vrijwilligers, ouders, broertjes en zusjes dagen wij uit om een vraag te bedenken!


We zien je graag op zaterdag 2 december. Na de training even douchen, aankleden en dan begeleiden de Pieten je wel naar het zaaltje waar ons sinterklaasfeest gevierd zal worden! Het duurt tot een uur of 11.


Groetjes van de activiteiten commissie Sia, Inge, Milja, Mirjam

Sinterklaas pakjesavond 201724-Nov-2017

Beste zwemmers en zwemsters van Torpedo!


Deze brief is bestemd voor de zwemmers en zwemsters die geboren zijn in 2008 of eerder om met zijn allen een gezellige Sinterklaasavond te hebben.

Op vrijdag 24 november 2017 vanaf 20:00 uur willen we jullie uitnodigen voor een gezellige avond in het clubhuis van De Robben.
Dit jaar gaan we lootjes trekken en vragen we jullie om voor 10 november 2017 jezelf op te geven zodat wij de tijd hebben om de lootjes weer uit te delen.

Maandag 13 november 2017 kun je een e-mail verwachten met jouw lootje.


Bij je aanmelding laat je weten wat voor een cadeautje (geen surprise en circa € 7,50) je graag wil hebben en wat je hobby’s buiten het zwemmen zijn.
Het is wel de bedoeling dat er een gedicht bij je cadeautje zit. Tussendoor gaan we diverse leuke en gezellige spelletjes doen.

Dus: iedereen die geboren is in 2008 of eerder, is bij deze van harte uitgenodigd om samen met
Z.V. Torpedo Sinterklaas te komen vieren op:
Vrijdag 24 november 2017
van 20.00 tot 23:00 uur
in het clubhuis van de Robben boven in zwembad de Lieberg.

Voor deze gezellige avond vragen we een entreeprijs van €5,-, betalen bij Milja of Mirjam tijdens een training voor 17 november 2017.

Daarvan betalen we het clubhuis en zorgen we voor drankjes en wat lekkers tijdens de avond zelf.
Geef je zo snel mogelijk op per mail! E-mail adres is torpedozv@gmail.com

Met vriendelijke groet,

De Activiteiten Commissie
Inge, Milja, Mirjam en Sia.