Nieuws

Zwemkamp 201808-Feb-2018

Alvast een voorproefje.. Save the date:

15 tot en met 17 juni wordt het Torpedo zwemkamp weer gehouden.

Ook dit jaar vragen wij ouders/verzorgers/trainers om ons een handje te helpen, uw hulp wordt zeer op prijs gesteld!

Voor meer informatie houd de website en je mail in de gaten.

Groeten,
De Activiteiten Commissie van Torpedo
Milja, Sia, Inge en Mirjam

Nieuwjaars High Tea17-Jan-2018

Afgelopen zaterdag waren er bijna 50 zwemmers, ouders en vrijwilligers bijeen om te toosten op het nieuwe jaar. De activiteitencommissie heeft weer een prachtige middag georganiseerd en iedereen heeft gezellig met elkaar kunnen praten over zwemmen of hele andere onderwerpen.

TIjdens de bijeenkomst heeft onze voorzitter Martijn Broersma de vrijwilligers (waaronder trainers, klokkers en activiteitencommissie) bedankt en namens het bestuur een klein presentje gegeven voor hun inzet in het afgelopen jaar.

Een spetterend 2018 gewenst!

Namens het bestuur,

Pascal Veltman
Secretaris ZV Torpedo

Bezoek Sinterklaas02-Dec-2017

Wij hebben van regelpiet te horen gekregen dat Sinterklaas zaterdag 2 december onze zwemvereniging zal bezoeken tijdens en na de ochtendtraining.
Jij komt toch ook? Aanmelden is niet nodig.


Wel hebben we een andere opdracht voor je. Bedenk een leuke vraag die jij aan Sinterklaas gaat stellen. Wat wil je nou altijd al weten van de Sint? Benieuwd naar zijn hobby’s of zijn lievelingsgerecht? De leukste/grappigste/ origineelste vraag aan Sinterklaas wordt beloond met een cadeautje. Ook de oudere zwemmers, vrijwilligers, ouders, broertjes en zusjes dagen wij uit om een vraag te bedenken!


We zien je graag op zaterdag 2 december. Na de training even douchen, aankleden en dan begeleiden de Pieten je wel naar het zaaltje waar ons sinterklaasfeest gevierd zal worden! Het duurt tot een uur of 11.


Groetjes van de activiteiten commissie Sia, Inge, Milja, Mirjam